search
ellen sofie Lauritzen

10.05: Samtale: Sjekking & singelliv

Hva preger dagens sjekkemarked og hvordan forholder vi oss til singelliv og forventninger til den store kjærligheten? Bli med på gratis arrangement i Publikumsrestauranten fredag 10. mai kl 18.30-19.15!

Aldri før har vi hatt så mange muligheter til å «treffe den rette» og vi blir stadig mer kravstore. Dating-eksperter snakker om mate-value, ghosting og «valgmaksimalismens tyranni». Noen sveiper i vei på Tinder, mens stadig flere hyller singellivet. Både roller og kriterier har endret seg i jakten på en partner.

Sammen med forfatter og journalist Ellen Sofie Lauritzen tar vi tempen på kjærlighetslivet og moderne dating. Etter feltarbeid på Tinder og Happn skrev hun boken «Snakkes til uka», og denne kvelden deler hun av sine erfaringer.

Gjenkjennelige og morsomme episoder blander seg med interessante perspektiver på bindingsangst og vurderinger av parforhold – akkurat som i forestillingen «Begynnelse». Dette er altså et ypperlig forspill til nachspielet vi møter forestillingen, men samtalen kan også nytes frittstående.