Tre personer som ligger i sengen, hvorav en virker forvirret eller ukomfortabel.

06.06: «Kuk» på Store scene

I anledning Skeivt kulturår og Regnbuedagene i Bergen, får vi gjensyn med det morsomme og intense kjærlighetsdramaet «Kuk». Spilles kun én gang, 6. juni  (2. pinsedag) kl. 14:30

Når John og hans mannlige samboer tar en pause, møter han tilfeldigvis kvinnen i sitt liv. Dette er utgangspunktet for «Kuk» – en skarp og vittig studie i seksualitet, identitet og om vanskelighetene som oppstår når man innser at man har et valg.

«Cock» gikk for fulle hus i New York og London, og på DNS var publikum vilt begeistret da denne skuespillerkvartetten for første gang presenterte forestillingen på norsk i 2020. Under Regnbuedagene i Bergen spilles den på Store Scene der de også tar i bruk video.

Mike Bartlett skriver både for teater, radio og tv, og har vunnet flere priser. Han har bl.a. vært Writer-In-Residence ved National Theatre i London. Bartlett er kjent for smarte, snappy dialoger, morsomme innfallsvinkler og høyt tempo.

Morsomt og menneskelig om livskrise, kjærlighet og seksuell orientering (…) Strålende skuespillerprestasjoner

BERGENS TIDENDE


Kjapt, intenst og komisk teater, spilt av et ensemble som imponerer både i samspill, timing og tilstedeværelse.

KLASSEKAMPEN

Av: Mike Bartlett | Oversettelse: Kristian Berg Jåtten | Regikonsept: ensemblet | Regikonsulent: Annika Silkeberg |Med: Knut Erik Engemoen, Kristi-Helene J. Engeberg, Kristian Berg Jåtten og Svein Harry Schöttker-Hauge

I samarbeid med Regnbuedagene i Bergen