En person som ligger på bakken omgitt av fargerik konfetti.

02.& 03.06: Late som jeg lever

Knut Kippersund, som mange vil gjenkjenne fra Grand Prix og the Voice, kommer til DNS under Pride.  I denne intime konsertforestillingen deler han personlige erfaringer om å kaste seg ut i livet og finne seg selv, om å falle utenfor og om å komme hjem.

Vi møter Knut Kippersund ved pianoet i restauranten søndag 2. juni kl 20:30 og mandag 3. juni kl 17. Forestillingen varer i én time og gir glimt fra livet til en skeiv millennial, med glitrende dansegulv, nye møter og tårevåte avskjeder.

Billettene koster kr 150. Obs! Begrenset kapasitet.   

Knut Kippersund er artist, skuespiller og nyutdannet fra Norges musikkhøgskole. Han slo gjennom med låten Taste of you i Melodi Grand Prix, i 2014, og har de siste ti årene skrevet låter, holdt konserter  og spilt i flere forestillinger på Østlandet. 

Låten hans “Head High” ble plukket ut som den offisielle låten for Oslo Pride 2021, og sammen med hedmarksbandet MEER har han gitt ut to plater som ble tatt godt imot i det internasjonale prog-miljøet.

Late som jeg lever hadde urpremiere på Teater Innlandet høsten 2o23, og skal også spilles under Oslo Pride på Chat Noir i slutten av juni 2024. 

Presenteres i samarbeid med Regnbuedagene i Bergen