En person iført en skinnjakke og en hvit skjorte står foran en fargerik, abstrakt bakgrunn.

01.06: Syng med: Sommerfavoritt-spesial

Husker du «Summer Nights» fra Grease? Holidays «Summertime»? «Du skal ikkje sova bort sommernatta»? «Summer of 69»? Bli med og stem i sammen med de unge talentene Teo og Musikaljentene og byens sangstjerne Christine Gulbrandsen, på Festallmenningen 1. juni kl 15:00.

– Jeg har valgt ut låter kjent gjennom Bryan Adam-, John Travolta- og Joe Cocker, og gleder meg stort til å synge sammen på Torgallmenningen, sier den unge skuespilleren og musikeren Teo Tomscuk, som har imponert mange i sin rolle i «Menn som ingen treng» på DNS.

Nå har Teo blitt finalist i «Polske talenter», og i Syng med-konserten 1. juni står han på scenen sammen med vinnerne av den norske fina En gruppe barn kledd i vintagekostymer utfører energisk en koreografert dans på en fargerik, opplyst scene. len: Musikaljentene. Publikum oppfordres til å synge med om de vil.

Dette er en spesialutgave av Syng med-konsertene, i samarbeid med Festspillene i Bergen.  Som i fjor blir det gratis og utendørs på Torgallmenningen, som i denne perioden er kalt Festallmenningen.

Listen med artistenes sommerfavoritter er proppfull av kjente låter. Her er noe for alle aldre og enhver smak. DNS-skuespiller Jonas Fuglevik Urstad, som mange husker som den spretne, shortskledde pianisten i dansesalen fra «Billy Elliot», leder an sammen med Syng med-bandet.

Blant sangene finner du også «Lille Idas sommervise», «Summer in the city», «Kjærlighetsvisa» og «Walking on Sunshine» – for her skal det synges om sol og glede uansett vær.

En kvinne med langt, bølget blondt hår og lyseblå øyne smiler til kameraet. Hun har på seg en mørk topp og øredobber. Bakgrunnen er uskarp og svakt opplyst. Konserten varer i ca 50 minutter og er gratis. Teksten blir projisert.

Velkommen!